+46764055394 info@tkweb.se
FAQ

Vanliga frågor

Hur bidrar en webbplats till affärsutveckling?

Just nu är det obligatoriskt för verksamheter att arbeta med sin digitala närvaro. Detta för att en webbplats fungerar som den initiala kontaktpunkten mellan en potentiell kund och ert varumärke. Det tar bara några sekunder efter att en sida laddats för en kund att skapa en uppfattning om ett varumärke. Därför ligger det i alla verksamhetsägare intresse att ha en webbplats som tilltalar kunderna.

Hur bygger verksamheter vidare på kunders förtroende?

Förlegad design hjälper inte kunden att få förtroende för de erbjudna tjänsterna. En uppdaterad design hjälper verksamhet att vinna kunders förtroende och uppmuntrar dem att undersöka vidare. Detta skapar förtroende vilket leder till ökad tillit till varumärket. Att bygga förtroende är grundläggande för alla verksamheter som det hjälper till att skapa fler leder.

 

Är det möjligt att marknadsföra digitalt utan att vara optimerad

I tiden för digital marknadsföring är det inte möjligt för en verksamhet att växa utan SEO. SEO är ett måste för alla verksamheter för att säkerställa att webbplatsen kan upptäckas och indexeras av rätt kunder och sökmotorer. Därför rekommenderas verksamheter att använda pålitliga SEO-byråer för att undvika oetiska tillvägagångssätt som över tid kan leda till negativa påföljder.

 

Hur kan små verksamheter förhålla sig till höga webbplats-budgetar?

Att bygga en webbplats är en kostsam affär. Detta kan vara ett bekymmer för små verksamheter. Det leder till att många väljer det billigaste alternativet vilket ofta är ett riskabelt val. En webbplats är verksamhetens virtuella kontor och kan vara en nödvändig investering. Verksamheten ska i samråd med en webbyrå ta fram vilken typ av webbplats som passar verksamhetens budget.

 

Min webbplats kraschar vid trafiktoppar, hur löser jag det?

Servern spelar en avgörande roll när det handlar om webbplatsranking. All typ av överbelastning på en server kan orsaka och krasch vid en plötslig trafiktopp. Det värsta är när man är tvingas dela en server med andra webbplatser som kan leda till egna negativa sekvenser på verkade av andra sajter. En dedikerad server kan lösa det problemet.

 

Hur kan jag säkra upp min webbplats?

Känslig data kan förloras i ett ögonblick vid oaktsamhet. Säkerställ att du skaffar ett giltigt SSL-certifikat för din webbplats. Detta använder en krypteringsteknologi som skyddar data även om en hackare får tillgång till den. Kunder utbildas med tid och vill sällan ge ut känslig information på en webbplats som saknar säkerhetsfunktioner. Att publicera recensioner och rekommendationer på webbplatsen kan också hjälpa till att bygga förtroende.

 

Hur snabbt borde min webbplats ladda?

Ett företag kan stå och falla med webbplatsens laddningstid. Trots den utvecklade teknologin som kopplar besökare till webbplatser över hela världen, kommer en besökare bli frustrerad om en sida inte laddar på mindre än fem sekunder. De kommer sannolikt lämna din webbplats för att aldrig återvända, och ni har gått miste om dem som potentiella kunder.

 

Hur får jag en kund att besöka min webbplats?

En kund gör intryck av ett företags verksamhet baserat på sin webbplats. Vanligtvis tar det några sekunder att bilda en åsikt. Som sådant bör varje företag ta denna korta tid att försöka påverka kunden positivt.

En webbplatsdesign som är föråldrad eller inte tilltalande kommer att påverka en affärsbild. Webbplatsdesign är viktigt när det gäller kundernas uppfattning om ett varumärke. Det första intrycket kan hjälpa ett företag att behålla en kund eller arbeta som ett avskräckande medel för att tvinga dem att leta efter alternativ.

 

.

Närma sig

Våra partners

Vi är oberoende affiliate partner till Fiverr, Elegant Themes och Oderland Hosting

Adress

Ärenprisgatan
416 52  Gothenburg

E-post

info@tkweb.se

Ring Oss

+46 76 405 53 94

Godkänd för F-skatt

sv_SESV

Pin It on Pinterest