+46764055394 info@tkweb.se

Webbdesign, e-handel, sociala medier och SEO

Affärer flyttar från traditionella skyltfönster till webbplatser, e-handel och sociala medier. Vi hjälper dig skapa en ren kundupplevelse, för att öka marknadsandel såväl som för att bygga varumärke.

FÅ GRATIS OFFERT

Webbdesign och e-handel

Med internets ökade genomslagskraft är det enklare att nå ut till en större publik än genom lokala anslagstavlor. En genomsnittlig webbplats ger dig miljoner potentiella leads som undersöker dina produkter utan extra kostnad. Skaffa vår webbdesign-tjänst idag och låt oss designa en enastående webbplats som kommer generera försäljningen du drömmer om.

Granskning och analys av webbplats

Vi besitter utmärkt expertis inom webbdesign, SEO och om verktyg som mäter webbplatsens prestation; Bland andra Google Analytics (kvantitativ dataanalys), Google Tag Manager, Hot Jar (kvalitativ beteendeanalys). Vi kör detaljerade analyser av webbplatsens prestanda och ger dig en sammanfattning om var din webbplats inte presterar, var dina potentiella kunder är, och hjälper dig att fokusera din digitala marknadsföring i rätt riktning.

Sökmotoroptimering (SEO)

Din webbplatsen måste synas för att generera affärer. Vi levererar otroliga resultat när det gäller sökmotoroptimering. Vi förstår hur viktig SEO är för din webbplats och vi utnyttjar all dess potential och leder kunderna ni önskar till er webbplats. Med vår expertis kommer du se hur trafiken slår ut din webbplats och din verksamhet växer.

Webbomarbetning

Vi erbjuder lösningar för omarbetning av er sajt för att förnya strategin för ert digitala varumärke, vilket med säkerhet kommer öka intäkterna. Vi utvecklar intelligenta och effektiva digitala marknadsföringsstrategier som inte bara leder kunder till er utan även konverterar dem till lojala användare.

Närma sig

Våra partners

Vi är oberoende affiliate partner till Fiverr, Elegant Themes och Oderland Hosting

Adress

Ärenprisgatan
416 52  Gothenburg

E-post

info@tkweb.se

Ring Oss

+46 76 405 53 94

Godkänd för F-skatt

sv_SESV

Pin It on Pinterest